augustus 19, 2018      Inloggen    Registreren   
Minimaliseren
Annemie en Dirk Social DancingLid van Alafia Lucumi BelgieVoormalig lid van het Leuven Salsa Show TeamLid van Grupo Salsa Me EncantaWorkshops en lessen
 
 Over Ons   
 

Annemie startte in 1990 met Latin- en Ballroomlessen en was meteen verkocht. Zelfs nu nog is haar meest favoriete dans de Slow Fox.

Dirk volgde in 1992 en kreeg toen voor het eerst de dansmicrobe te pakken. Annemie en Dirk vormden al snel een danspaar en in 1997 sloten ze zich aan bij het Latin Formatieteam van hun toenmalige leraar Ronny Daelemans (welbekend van oa "Sterren op de dansvloer") maar uiteindelijk stopten ze toen bekend werd dat Ronny geen les meer ging geven aan hun dansschool (Dansliga Puurs).

Na een aantal korte tussenstops Rock-n-roll, Argentijnse Tango en ook een eerste ervaring Cubaanse salsa, startten ze samen in 2004 met Cubaanse salsa bij Salsa Mebosa waar ze definitief gebeten raakten door de salsa-microbe.

Toen ze in contact raakten met LA-style en de finesse van deze stijl en de spectaculaire mogelijkheden zagen, startten ze in 2007 ook met LA-style bij Salsaga Dance company.

In 2010 gingen ze samen ON2 dansen bij Gaetan Collaert van Salsa Elegancia. Uiteindelijk stopte Annemie bij Salsa Elegancia om ad interim les LA-style te geven in Antwerpen met Amadou Diop. Dirk bleef echter verdergaan bij zijn nieuwe mentor en sinds 2012 trad hij ook op oa voor Salsa Elegancia, het Leuven Salsa Show Team, Grupo Salsa Me Encanta en een internationaal project Alafia Lucumi met als mentor Francesco Scalvenzi van Grupo Alafia. Ondertussen maakt Dirk zelf choreos voor Grupo Salsa Me Encanta en danst hij nog altijd samen met zijn mentor Gaetan Collaert als lid van de Funky Brothers.

Dirk blijft actief salsa les ON1 en ON2 volgen en woont elk jaar verscheidene Salsa Congressen bij om zich te blijven vervolmaken, terwijl Annemie meer interesse heeft in het uitbreiden van haar dansrepertoire met oa andere dansen zoals Kizomba.

Dirk beheerst Salsa ON1, ON2, Pachanga, Chacha, Boogaloo, Bachata en Merengue.

Annemie beheerst Salsa ON1, ON2, Chacha, Bachata, Merengue en Kizomba.

 

  Copyright 2018 by Bryva Consulting   Gebruiksovereenkomst  Privacybeleid