september 21, 2018      Inloggen    Registreren   
Minimaliseren
Annemie en Dirk Social DancingLid van Alafia Lucumi BelgieVoormalig lid van het Leuven Salsa Show TeamLid van Grupo Salsa Me EncantaWorkshops en lessen
 
 Welkom   
 
SALSA IS... Minimaliseren


SFEER!

Ben je op zoek naar een leuke ontspanning als koppel, hou je van zuiderse ritmes, wil je nieuwe mensen leren kennen in een ontspannen sfeer, dan is salsa misschien wel iets voor jou. De salsa-scene is een zeer open wereld waar iedereen met iedereen danst. Elk weekend zijn er meerdere parties en in alle grote steden in België zijn er voldoende salsa-cafés om de Zuid-Amerikaanse klanken en sfeer op te snuiven.

 
Minimaliseren

VOOR IEDEREEN!

Voor iedereen is er plaats binnen MamboBryva. Tijdens de lessen wordt er ook aandacht besteed aan ieders individuele wensen en kunnen. Niet iedereen danst dezelfde stijl of heeft hetzelfde talent. Salsa dansen is een fantastische hobby en brengt mensen bij elkaar. Het gaat in de eerste plaats om plezier en genieten van het zwoele vaak snellere ritme van de Salsa. Bij ons wordt er in een ongedwongen sfeer lesgegeven: zowel dansers die komen om zich puur te ontspannen als echte salsa fanaten kunnen bij ons terecht. Het moet niet altijd zo serieus zijn, er mag al eens goed gelachen worden!
 
Bij ons kan je terecht voor Salsa lessen LA-style. In de Videos sectie kan je ook eens kijken aan welke shows we hebben meegewerkt, krijg je een voorproefje van wat je bij ons kan leren en krijg je een idee van het type Salsa dat wij dansen (doorgaans LA-style of New York style)

Een partner is niet meteen noodzakelijk maar wel wordt er getracht om een goede balans te behouden tussen volgers en leiders. Ook wordt er constant van danspartner gewisseld om goed te leren leiden en volgen, tenzij je als koppel verkiest om dit niet te doen. Niets is verplicht maar alles mag.

 
Minimaliseren

PLEZIER!

De lessen worden gegeven in de zaal Familieheem in Ruisbroek (Puurs) telkens op woensdag, voor de beginners van 19.00 tot 20.00u en voor de improvers van 20.15 tot 21.15u.

De volgende reeks voor beginners start in September 2018! 

We trachten iedereen ontspannen te laten les volgen in een vriendschappelijke en warme omgeving. Na de les kan je uiteraard nog wat extra bijkletsen of al dat salsa geweld van de volgende groep volgen. Er is voldoende gelegenheid om te blijven plakken voor zij die daar goesting in hebben. Rechtover de zaal is het café De Jonge Beloften.

Om de goede groepssfeer te bevorderen organiseren wij jaarlijks voor onze leerlingen een barbecue op het einde van het seizoen en gaan we een aantal keer per jaar met zo veel mogelijk leden naar verschillende salsaparties in de omgeving. In de zomer zijn we zeker van de partij in de spiegeltent in Antwerpen.

Verder trachten we via een gesloten Facebookgroep iedereen op de hoogte te houden van parties en evenementen zodat iedereen die wil de sociale salsascene kan leren kennen.

 
Geplande evenementen Minimaliseren
4e les beginners
Start Date/Time:
woensdag 18 oktober 2017 19:00
End Date/Time:
woensdag 18 oktober 2017 20:00
Recurring Event:
One time event
Importance:
Normal Priority
Category:
Les
Location:
Description:
Owned by Webmaster On zaterdag 9 september 2017
 
  Copyright 2018 by Bryva Consulting   Gebruiksovereenkomst  Privacybeleid